Ett lag från Förenade Arabemiraten stoppade ett steg från att vinna klubbens världsmästerskap

Real Madrid blev världens fotbollsmästare i klubben och slog laget från Förenade Arabemiraten.

Real Madrid slog teamet i Al-Ain emiratklubb (4: 1) i finalen i klubbens världsmästerskap.

Poängen öppnades av den kroatiska mittfältaren "Real" Luca Modric i den 14: e minuten av matchen. Före pausen kunde den spanska klubben inte öka ledningen i poängen. Men redan under andra hälften träffade krämiga tre gånger portarna till emiratklubben. Spanjoren Marcos Lloriente (60: e minuten) och försvararen Sergio Ramos (78: e minuten) gjorde mål. Al Ain gjorde ytterligare ett mål i sitt eget mål. Den enda bollen till Madrid gjorde mål av den japanska legionären i Emiratklubben Tsukas Siotani.

Club of Madrid kritade upp sin fjärde seger i turneringen. Samtidigt vann krämig pokalen för tredje gången i rad. Således, "Real" slog katalanska "Barcelona" i antalet segrar på klubbens VM. Totalt deltog Real Madrid i turneringen fem gånger.

Vinnare av klubbturneringar i vart och ett av de sex konfederationerna talar på KChM. Förutom Real och Al Ain deltog den argentinska flodplattan, den mexikanska Guadalajara, de japanska Kashima Antlers, Esperance från Tunisien och Nya Zeeland Tim Wellington i det nuvarande dragningen. Real Madrid började turneringsvägen från semifinalen, där han besegrade Kashima Antlers 3-1.